PIC17800000000005047

Shining VD 16 Type-C Car Charger

A Shinning VD Type-C autós töltő egy nagyon felhasználóbarát és többfunkciós eszköz. Nem csak a telefont tölti, de egyszerre ugyanúgy működik, mint egy autó akkumulátormérő. Miután az autós töltő be lett van dugva, az autó akkumulátorolvasó automatikusan felismeri az autó akkumulátorának feszültségszintjét, és azt megjeleníti. A töltő két USB porttal rendelkezik, és együtt biztosítja a maximális kimenetet 3.1A. A széles DC 12-24V bemeneti tartománya kompatibilis minden járművel. A Shinning VD 16 Type-C töltő mindenképpen a vezető legjobb választása.
  • Intelligens autó akkumulátor feszültségszint jelző
  • Kettős USB portok (USB x 1 és Type-C x 1) többféle eszközhöz
  • Gyors töltés, teljes kimenet: 5V / 3.1A / 16W
Ha az akkumulátor jelzőfénye piros fényt jelez, akkor azt jelenti, hogy az autó akkumulátorának feszültsége 11,5 V vagy annál alacsonyabb, ami azt jelenti, hogy az autó akkumulátorának feszültsége alacsony és hibás lehet. Így figyelmezteti a vezetőt, hogy ellenőrizze az autó akkumulátorát, és esetleg cserélje le.


...

Type-A és Type-C portok

A Shining VD 16 Type-C autós töltő egyidejűleg támogatja az USB Type-A és az új USB Type-C eszközöket.

Telefonokhoz és a táblagépekhez

Kompatibilis a legtöbb USB-s elektronikával a 3,1A-os nagy áramerősségű gyors töltéssel, a Shining VD 16 Type-C autós töltő töltve tart menet közben.

Leírás

Model FSP016-OPRN1
Input Voltage 12-24V
Output Voltage 5V / 3.1A(MAX)
Output Connector 2 (USB x 1, Type-C x 1)
Operation Temp. 0~40°C
Protection OCP
Más Modell
2021 By FSP GROUP All rights reseved.
Sütiket használunk a jobb és személyre szabottabb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben folytatja a böngészést az oldalon, azzal elfogadja a Sütik használatát!Privacy Policy.