Figyelem, kedves FSP rajongók! Az FSP Télapója örömmel mutatja be: a HYDRO G PRO és a Steam nyereményjátékot!

Hogyan lehet részt venni?

Négy egyszerű módja van a részvételnek, amihez csak követned kell az esemény oldalán található lépéseket 2019. december 13 és 27 között.

-Visit HYDRO G Pro Feature Page
-Watch HYDRO G PRO Video on Youtube
-Visit a Page and Answer a Question
-Share the Video with HYDRO G PRO Reality Test
-Sign up for our Newsletter

Küldj reakciót az FSP GLOBAL Facebook oldalán és oszd meg posztunkat a saját profilodon, hogy megnyerhesd a HYDRO G PRO extra díjunkat!

Nyeremények

Összesen 9 nyereményt sorsolunk ki 9 nyertes számára és egy HYDRO G PRO 650W tápegységet az extra aktivitásért cserébe.

HYDRO GPRO 650W x1
Steam kód $100 USD x1

Steamkód $50 USD x3
Steam kód $20 USD x5

Disclaimer

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az adataidat kizárólag az FSPLifeStyle számára nyújtod át, a nyereményjátéknak nincsen semmilyen köze a Facebook-hoz. A résztvevők adatai kizárólag a nyereményjáték céljából szükségesek, valamint az e-mail címet az üzenet elküldését követően hozzáadjuk az FSPLifestyle hírlevélhez. A nyereményjáték 2019. december 13-tól 2019. december 27-én 16:59 óráig (GMT +1:00) tart, - ezt követően nincs lehetőség a játékban való részvételre.
A sorsolás után szükségünk van a nyertes teljes nevére, postai címére és telefonszámára a nyeremények elküldése céljából, amelyet privát Facebook üzenetben vagy e-mailben várunk a nyertestől. Az adatok csak a nyereményjátékban résztvevő vállalatok számára lesznek elérhetőek. Ha egy héten belül nem jelentkezik a nyertes a nyereményért, fenntartjuk a jogot az új nyertes sorsolására. Felhívjuk figyelmed, hogy a nyereményjátékban megnyerhető termékekre nem vonatkozik garanciális szolgáltatás.
A nyereményjátékban való részvétel ingyenes. A nyeremények átvétele és szállítása ingyenes. Ugyanakkor a nyertesek felelnek minden adóért és illetékért.