PIC17800000000005047

Shining VD 16 Type-C Car Charger

Încărcătorul auto Shinning VD tip C este un dispozitiv multifuncțional foarte prietenos cu utilizatorul. Nu doar vă încarcă telefonul, dar în același timp funcționează ca cititor al bateriei mașinii. Când cuplați încărcătorul auto, cititorul bateriei mașinii va detecta automat nivelul tensiunii bateriei de la mașina dvs. și o va arăta pe indicator. Încărcătorul are două porturi USB care împreună au un curent maxim de ieșire de 3,1 A. Are o gamă largă de intrări de 12-24 V c.c., fiind astfel compatibil cu toate autovehiculele. Încărcătorul Shinning VD 16 tip C este clar cea mai bună alegere pentru un conducător auto.
  • Indicator inteligent pentru nivelul tensiunii bateriei mașinii
  • Două porturi USB (unul USB și unul de tip C) pentru mai multe dispozitive.
  • Încărcare rapidă cu ieșire totală de: 5 V/3,1 A/16 W
Când indicatorul bateriei este roșu, înseamnă că nivelul tensiunii bateriei este de cel mult 11,5 V, adică bateria mașinii este sub nivelul normal al tensiunii și este pe cale să nu mai funcționeze. Prin urmare, îl atenționează pe conducătorul auto să verifice bateria mașinii și, eventual, să o înlocuiască.


...

Porturi USB de tip A și C

Încărcătorul auto Shining VD 16 tip C acceptă simultan dispozitive cu USB de tip A și cu noul USB de tip C.

Funcționează cu telefoane și tablete

Având compatibilitate cu majoritatea dispozitivelor prevăzute cu USB și încărcare rapidă cu un curent mare de 3,1 A , încărcătorul auto Shining VD 16 tip C nu vă lasă fără încărcare când vă deplasați.

Specificații

Model FSP016-OPRN1
Voltaj intrare 12-24V
Voltaj iesire 5V / 3.1A(MAX)
Rating ieșire 2 (USB x 1, Type-C x 1)
Temperatură de operare 0~40°C
Protecție OCP
Alte modele
copyright
Acest site foloseşte cookie-uri pentru a-ți oferi o mai bună experiență în navigarea pe acest site. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.Privacy Policy.